Nostrabet: „Какво е нужно да залагаме на спорт“

Въпросът от заглавието на този материал може да ви се стори доста простичък, но всъщност изобщо не е така, понеже много от залагащите не са наясно с всички възможности, които даден онлайн букмейкър може да им даде. Залозите на спорт са един от най-големите сегменти в света на онлайн хазарта, а това кара букмейкърите да ги развиват все повече и повече. Добавят се нови възможности, нови функции, дава се възможност да се залага по всяко време, независимо къде се намирате. И това са само част от опциите. Много от залагащите се задоволяват с основните опции на залог и на предлаганите коефициенти, но могат да имат много повече, ако проявят интерес. Една от водещите компании, която има лиценз за България, е онлайн букмейкърската къща Bwin. Тя разполага с всичко нужно, което един залагащ на спортни събития би искал да има! В специализирания сайт за букмейкърски ревюта ще намерите подробна информация за видовете спорт и опциите на залог, които компанията предлага.

Разнообразие от спортове, залози на живо и високи коефициенти

Това са трите основни неща, които всеки, залагащ на спортни събития, трябва да търси при своя онлайн букмейкър. В съществуващата конкуренция между големите букмейкъри, предлагането на най-голямо разнообразие от спортове е приоритет. Не само разнообразието на спортове, а и на държавите и първенствата, които те включват. Колкото по-обширна гледна точка имате за даден спорт, колкото по-голям брой събития анализирате, толкова повече шансове за успех ще придобиете! Втората важна част от предложенията на всеки букмейкър са възможностите за залози на живо. Без тях, даден букмейкър няма как да се нарече сериозен! Тук също трябва да търсите разнообразие от събития и спортове. Последно, изключително важно е да направите анализ на коефициентите, които даден букмейкър ви предлага. Подобен анализ може да бъде свързан със сравняване на ставките от дадена компания с тези на няколко други за същите събития. Така ще придобиете ясна представа на какво ниво е даден букмейкър спрямо коефициентите, които предлага. Трудно всички коефициенти ще са топ, но като сравните доста събития, ще видите кой букмейкър си струва. Вече сте наясно с трите основни неща, които трябва да търсите при даден букмейкър. Истината е, че и трите са често срещани при по-големите компании. Ако някой от тях липсва или е слабо изразен при даден букмейкър, нашият съвет е да го избегнете. По-важното е да проучите другите важни неща, които могат да променят изцяло навиците ви на залагане! Намерете букмейкър с допълнителни опции за залози на спорт, които да ви донесат по-големи шансове за успех. Такива има и у нас, а сравненията може да направите чрез експертните ревюта или да научите повече в ръководството за начинаещи в спортните залози от Nostrabet.

За какво най-вече трябва да се оглеждате

Както стана ясно, първите три неща, които изтъкнахме, са основна цел на всеки един голям букмейкър. По-важното в такъв случай е да се огледате за другите възможности, които са налични. Такива не липсват! Ако предпочитате да залагате на живо, търсете букмейкър с предложения за пряко предаване от самите събития. Друга важна характеристика в този ред на мисли е статистика в реално време от самото събитие, която също може да ви помогне при залагането на живо. Сред останалите възможности, които да търсите, са специалните функции в букмейкърските сайтове. Към тях спадат Cash Out, промяна на залог, подсигуряване на множествени селекции, увеличение на коефициентите. Все функции, които ще ви донесат по-голяма гъвкавост при залозите и повече шансове за успех. Много от букмейкърите създадоха специални секции за новини, прогнози и анализи на различни мачове, които предстоят. Това също може да се счете за допълнителна функция на сайта, която ще ви донесе ползи. Нека не забравяме и възможността за мобилни залози, защото те ви носят шанса да залагате по всяко време, независимо къде се намирате! Когато имате всички тези опции и залозите ви са съсредоточени към едно или две първенства, няма да ви е нужно голямото разнообразие от спортове. Ето, че допълнителните възможности могат да се окажат по-важни за някои, отколкото наличието на по-голямо разнообразие! Betfair е букмейкърът, който предлага по-голямата част от всичко споменато, в допълнение със своята Спортна Борса, която го отличава от другите компании. На вас оставаме да проучите и останалите, след което да направите своя избор.

Залозите на спортни събития никога не са били толкова богати от към възможности! Те ще се увеличават с времето, което е целта на букмейкърите. Щом сте се захванали със залози на спорт, проучете различните възможности и изберете този букмейкър, с който ще имате най-големи шансове за успехи. Възползвайте се максимално от това, което ви се предлага, понеже залагането от типа 1Х2 вече не е единствената възможност! Проучете, сравнете и изберете вашия букмейкър!

Вашият коментар