Как да залагаме в ЕФБЕТ

Българският бранд на Ефбет се разви значително през годините, като услугите му се увеличиха значително. Поради тази причина в интернет се търсят все повече и повече инструкции и ръководства като това на Ibetmagic, в което са включени Спортните залози, казино игрите и методите за депозиране и теглене в Efbet. Както знаете, лицензираният букмейкър оперира изцяло легално на територията на България, а бонусите му за нови играчи са предпочитани, заради условията на превъртане. Ако искате да залагате в този букмейкър, то определено трябва да знаете няколко основи правила и да имате самоконтрол

Efbet е един от онлайн букмейкърите, в които всеки може да залага на най-интересните спортни събития от цял свят. Ефбет предлага за залагане всички спортове и всеки човек, който има интернет на настолния си компютър или таблет има възможността да прави спортни залози.

Лесно ли става пускането на фишове в Ефбет и какво е необходимо?

Преди да може да залагате в букмейкъра трябва да се регистрирате. Регистрацията в Ефбет е лесен процес, който няма да ви отнеме повече от пет-шест минути. При регистрация трябва да попълните личните си данни и да изберете потребителско име и парола за вход в букмейкъра. Трябва да ги запомните, за да имате достъп до сметката си. След това е нужно да вкарате пари, за да залагате на спортни събития в Ефбет.

Когато сте депозирали средства, вече може да залагате на всяка среща в букмейкъра. Натиснете върху раздел Спорт на началната страница и ще видите програма с предстоящите събития. В ляво на екрана пък са всички видове спорт. Ако искате да залагате на някоя баскетболна среща, изберете от менюто баскетбол и след това цъкнете върху държавата, от която е тази среща. Много лесно може да намерите всеки мач в Ефбет. Когато изберете вашия залог, талонът за залози ще се появи вдясно на екрана. В полето за залог трябва да въведете сумата, която искате да заложите. За поставяне на залог натиснете жълтия бутон „Заложи“ и трябва само да изчакате Ефбет да приеме вашия залог. Когато всичко е готово остава само да следите срещата и да се надявате късметът да е на ваша страна.

Може да печелите повече на футбол като ползвате прогнози. От къде да ползваме футболни прогнози?
В интернет има доста сайтове за футболни прогнози като един от тях е fbet.bg. В него може да намерите много информация за букмейкърите в България, как да се регистрирате в Ефбет и всичко важно, което трябва да знаете за букмейкъра.

В Fbet.bg всеки ден може да намерите футболни прогнози. Те са добре анализирани и имат висока успеваемост. Вляво има категория за прогнозите – Топ първенства. Тук са събрани най-големите първенства и турнири и само трябва да кликнете на едно от тях, за да видите прогнозите. По-долу в сайта пък има изброени всички държави и може да намерите прогнози дори и от Боливия и Армения. Прогнозите в сайта на Fbet.bg са публикувани с начален час, знак, сума на залога и коефициент. Коефициентите са взети директно от Ефбет, който предлага едни от най-високите ставки в интернет!

Вашият коментар