Новата страст – залози на е-спортове

Всеки един букмейкър се стреми да предложи максимално разнообразие от възможности на своите потребители, за да бъде по-атрактивен и да привлича повече нови клиенти. В последните години едно от най-нашумелите нововъведения в онлайн букмейкърите са залозите на електронни спортове. Те се превърнаха в една цяла ниша от възможности, а дори вече има и професионални отбори, които се развиват в дадена игра и се състезават срещу други отбори. За тези игри или турнири, букмейкърите предлагат възможности за залози. Ако следите представянето на даден отбор и сте наясно с възможностите му, то шансовете ви за печалба изобщо не са малки. Вече доста от водещите букмейкъри, като Efbet, Winbet, 1XBET и Bet365 интегрираха залозите на е-спортове (т.нар. E-Sports) в своите сайтове. У нас също ще намерите такива букмейкъри, а кои са те, по-точно ще разберете в портала за букмейкърски анализи и ревюта – Betenemy.

Какви възможности се предлагат?

Тъй като някои от големите букмейкърски компании са и организатори на доста от турнирите по електронни спортове, за тях е лесно да предложат и пазари за залог. Такива ще намерите още преди началото на самите срещи, но и по време на провеждането им. Залозите на живо на е-спортове също са сред прекрасните възможности, от които да се възползвате. Основните спортове, за които се организират турнири, са следните: CS:GO, League of Legends, Dota, StarCraft и World of Warcraft. Това са е-спортовете, в които се състезават много професионални отбори и състезатели. Предложенията обаче не се изчерпват само с тях. Може да се залага още на футбол, тенис, кеч, рали, ръгби и много други електронни спортове. Сред предложенията са и популярни игри, като Call of Duty, Battlefield, Quake и други. Възможностите вече са доста разнообразни, а това може да бъде само плюс за желаещите да опитат със залози на електронни спортове. Всички споменати игри, както и други такива, ще откриете с възможности за залог в букмейкърската компания 1xBet. Тя е сред водещите с предложения за залози на е-спортове. Предлага доста вариации, на които може да залагате само след регистрация. Повече за нея и бонус офертите, които ви чакат, ще научите в сайта на Betenemy.

Какви пазари са налични?

Това, разбира се, зависи от вида на е-спорта, на който ще залагате. Нека вземем за пример играта CS:GO. За всяко предстоящо събитие или такова на живо, разполагате с информация за двата отбора, които ще се изправят един срещу друг. Някои букмейкъри могат да ви предложат статистика за отборите и тяхната форма, но не навсякъде това е налично. Може и сами да потърсите информация за отборите, за да се запознаете по-обстойно с тях. Възможностите за залог, които може да намерите за споменатата игра са за победител в срещата, под/над брой рундове, дори различни хендикап възможности. На живо възможностите нарастват значително, като се появяват например и такива за заложена и обезвредена бомба, които се отнасят специално за играта Counter Strike. Възможностите са много и са доста интересни. Когато играта е от друг тип, например футбол, тя се провежда, като симулация на конкретната игра, в случая FIFA. Имате информация дали става въпрос за FIFA 17 или FIFA 16, както и турнира, от който са срещите. Подобно на реалната игра на футбол, при залозите на електронни спортове имате възможност да заложите на победител в двубоя, двоен шанс, различни пазари за голове в мача и хендикап възможности. Това са само част от опциите. Обикновено разполагате с над 100 пазара за едно събитие от симулациите на FIFA. Най-приятното в залозите на е-спортове е, че имате възможност да гледате събитието в реално време. Не всички турнири, които включват реални тимове, се предават пряко във всеки един букмейкър, но подобни симулации на различни игри са налични.

Залозите на е-спортове ще стават още по-популярни в следващите години, а букмейкърите ще търсят начини да увеличат възможностите за залог. Този сегмент в онлайн залозите се превърна в професионална работа за мнозина, които тренират и участват в организираните турнири, борейки се за големи награди. Залаганията на електронни спортове са доста приятно занимание, от което може да извлечете доста солидни печалби, ако навлезете навътре в дадена игра и я разучите добре!

Вашият коментар